Wie zijn wij

Hartelijk welkom op de website van het Vechtstreek Symfonieorkest (VSSO).
Leuk dat je ons gevonden hebt!

Wij zijn het enige symfonieorkest in de Vechtstreek en bieden al sinds 1982 muzikaal plezier aan (amateur)musici met een ruime muzikale ervaring en met veel enthousiasme voor de klassieke muziek. Onze leden komen uit Breukelen, Loenen, Maarssen, Utrecht en nog een aantal andere plaatsen uit de Vechtstreek.

Wij repeteren elke maandagavond in de Ark, Duivenkamp 844 te Maarssenbroek (20.00-22.15 uur). Ook de meeste concerten (ca 2 per jaar) worden in De Ark gegeven.  Uiteraard is er altijd plaats voor meer musici. Zie onder ‘vacatures’. Ons orkest kent geen officiële auditie, maar er is wel een (gratis) proefperiode van zes weken waarin wordt gekeken of je als aspirant lid past bij het VSSO en of het VSSO past bij jou. Als dat het geval is, wordt in goed overleg besloten tot een volwaardig lidmaatschap. Ook zijn er mogelijkheden om op projectbasis mee te spelen.

We nodigen je van harte uit om onze website te bekijken en om je aan te melden als aspirant lid dan wel als liefhebber om onze concerten te bezoeken. Of om als vriend of sponsor verbonden te worden aan onze vereniging.

Raoul Hagenbeek
voorzitter